Pages

Thursday, February 24, 2011

the 5th Bedazzler with Sally!

BEDAZZLERS…
BEWARE…
THERE ARE SPACE INVADERS EVERYWHERE…


Πριν 67.379.428 χρόνια, στον πλανήτη Γη, συναντήθηκαν πρώτη φορά οι 4 μεγαλύτερες δυνάμεις του σύμπαντος. Έπρεπε να αποφασίσουν επιτέλους ποιος θα ήταν το αφεντικό του γαλαξία. Διαφωνούσαν σε τόσα πολλά που αποφάσισαν να εξαφανίσουν τους δεινόσαυρους για να ξεθυμάνουν, αλλά συμφωνούσαν τόσο στην αγάπη τους για την disco, που έδωσαν ξανά ραντεβού για αυτό το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο πέμπτο BEDAZZLER party. Πρόκειται για μια μουσική τιτανομαχία που δεν πρέπει να την χάσεις και οι υποψήφιοι για τον τίτλο είναι οι εξής:

Blue Lagoon από τον πλανήτη Kormoranos που βρίσκεται στον γαλαξία της Ανδρομέδας. Έχει κάνει τα πάντα και είναι αδίστακτος. Τον βρίσκεις παντού μπροστά σου, σε εκθέσεις, σε εκδόσεις, σε parties, είναι σχεδόν αδύνατον να του ξεφύγεις. Είχε κατά καιρούς συμμάχους όπως Vicarious Bliss (FR), dj Mehdi (FR), Busy P (FR), Paul Devro (CA), Martelo (UK), Boy 8 Bit (UK), Mary Velo (GE), The Twelves (BR), Feadz (FR), CFCF (CA), Toadally Krossed Out (US), Breakbot (FR), Justin Robertson (UK), Riton (UK), Bobmo (FR), Rory Phillips (UK), Jokers Of The Scene (CA), Eli Escobar (US), Carte Blanche (FR/UK), Radioclit (FR), αλλά θα τον δεις να κυκλοφορεί μόνος και επικίνδυνος.

Dj Bad Spencer από τον Yid!!Sid!! του γαλαξία του Τριγώνου. Μεγάλος διεκδικητής του τίτλου και ιδιαίτερα επικίνδυνος ειδικά αν ακούσει σύνθημα κατά του αδερφού πλανήτη m.P.A.O.K. Ύπουλος υποψήφιος, αφού τακτική του είναι να καλεί τον αντίπαλο στην έδρα του και να τον εξολοθρεύει. Κάπως έτσι την πάτησαν πολλοί, Trevor Jackson (UK),The Glimmers (BE), Cosmo Vitelli (FR), Riton (UK), Krikor (FR), Grum (UK), Severino (Horse Meat Disco, UK), Serge Santiago (UK), Leo Zero (UK), Ben "Fat Trucker" Rymer (aka Gucci Soundsystem), Dan Beaumont (Disco Bloodbath, UK), Steve Nolan (Allez- Allez, UK), The Lovely Jonjo (UK), Casper C (UK), Isa GT (Girlcore, UK), Riotous Rockers (UK), Stopmakingme (UK), Hanna Hanra (UK), Goldierocks (UK), Alex Egan aka The Astronomer (Skull Juice, UK) Cassey & Fred Gazebo (UK).

Sally Spectra. Ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών του γαλαξία Νάνου του Εξάντα. Πρόκειται για μια συνεργασία τριών από τους πιο χορευτικούς dj’s του τόπου τους, που συνηθίζουν να εξολοθρεύουν τους εχθρούς κάνοντάς τους να χορεύουν μέχρι τελικής πτώσης. Dj Girl, Tareq και d:tek, ένωσαν τις δυνάμεις τους και διεκδικούν τον τίτλο συγχρονίζοντας disco, electro, italo, Chicago house, rave και acid, όπως μόνο αυτοί μπορούν κάνοντας τους αντίπαλους παρελθόν.

Denis d’ Or, ντόπιος, δήθεν ευαίσθητος αρκετά για να διοργανώσει αυτό το Bedazzler . Οι πραγματικές του προθέσεις είναι να ενώσει όλες τις μεγάλες δυνάμεις στο Philipp Champagne Bar και να αφήσει απροστάτευτο τον Ελλειπτικό Νάνο του Τοξότη, που θέλει να καταστραφεί γιατί ενοχλείται από το όνομα. Mustang, Rex The Dog, Mighty Mouse, Shit Robot, γνώρισαν από κοντά τι κουμάσι είναι και έφυγαν τρέχοντας ξανά πίσω στις χώρες τους.

Ντύσου σαν να μας ήρθες από μακριά και έλα να τους ακούσεις. Υποσχέθηκαν ότι δεν θα πειράξουν όποιον τους θυμίσει εξωγήινη πατρίδα.

PHILIPP CHAMPAGNE BAR
Τομπάζη 4, Ψυρρή
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

0 comments:

Post a Comment